Werken bij

Waarom Van Kralingen

Werken met plezier

Werken bij Van Kralingen Exclusive is werken met plezier. Zo hechten we veel waarde aan betrokkenheid en saamhorigheid. Werken moet leuk zijn en plezier in het werk is essentieel! Wij geloven dat vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de groei van ons bedrijf.

Unieke uitdagingen

Grote projecten

Bij Van Kralingen Exclusive bouw je als team mee aan de meest luxueuze interieurs van superjachten, door gebruik van de meest geavanceerde methoden, materialen en machines. Geen enkel project is hetzelfde. Dat zorgt voor een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Meer dan werk

Goed werkgeverschap

Dat er méér dan werken is weten we maar al te goed. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning vinden we belangrijk. Wij laten graag onze handen wapperen om naast een toffe baan en leuke collega's meer te bieden. Daarom organiseren we regelmatig leuke borrels, uitjes en evenementen om eens niet aan werk te denken.

Nooit uitgeleerd

Persoonlijke ontwikkeling

We faciliteren je om het beste uit jezelf te halen. Daarom bieden we je daarvoor uitgebreide mogelijkheden met cursussen, trainingen en coaching, gekoppeld aan je ambities. Zodat je nieuwsgierig blijft, nieuwe dingen leert, zelf beslissingen neemt en je eigen inventiviteit ontwikkelt. Dit biedt jou een mooi loopbaanperspectief.

Werken en leren

Toekomstige vakmensen

We zijn een SBB erkend leerbedrijf voor diverse beroepsopleidingen. Van Kralingen Exclusive zorgt niet alleen voor uitdagend werk in een afwisselende omgeving, maar ook voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een goed leerklimaat betekent voor ons dat je kunt, mag, wil en durft te leren.

Vitaliteit op de werkvloer

Gezond en veilig werken

Wij willen een bedrijf zijn waar onze medewerkers veilig, gezond en vitaal kunnen werken. Wij bieden daarom onder meer vers fruit, een bedrijfsbootcamp en teamreflectiegesprekken voor mentale gezondheid aan. Ook mag je altijd gratis gebruik maken van onze in-house sportschool. Zo houden we je gezond en vitaal aan het werk. Dat is werken bij Van Kralingen Exclusive.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links