VACATURES


Van Kralingen Exclusive Interiors is altijd op zoek naar ervaren en gedreven talent met hart voor (jacht) interieurbouw. Kan jij je vinden in een van onze vacatures? Wij zien graag jouw cv met motivatie tegemoet.

Noordwijkerhout, 40 uur per week

Ervaring: minimaal 3 jaar Vakgebied: houtbewerking
Uren: 40 / in overleg Opleidingsniveau: mbo

Ben jij een ervaren meubelmaker met passie voor (jacht)interieurbouw en wil je graag meewerken aan de productie van interieurs van de hoogste kwaliteit voor de exclusieve (super)jachten?
Dan maken we graag kennis met jou!

Vanwege uitbreiding van ons team hebben wij per direct plaats voor een ervaren meubelmaker. Voor deze functie zoeken wij een echte vakman met oog voor detail, die streeft naar perfectie in zijn werk en grote affiniteit heeft met het specialistische timmerwerk en de jachtbouw.

De functie

Als meubelmaker (jacht)interieurbouw maak je aan de hand van de werktekeningen zelfstandig de onderdelen van de exclusieve (jacht)interieurs. Je werkt accuraat en hebt hoge kwaliteitsstandaard. Elke interieur, waar je aan werkt, is uniek. Dit geeft jouw werk afwisseling en technische uitdaging. Dankzij jouw vakmanschap ben je in staat om steeds nieuwe oplossingen te vinden voor praktische uitdagingen. Je zal veel gebruikmaken van exclusieve houtsoorten en afwerkingen. Soms zul je ook betrokken zijn bij montage van interieurs aan boord. Om de hoogste kwaliteitsstandaard van de interieurs te waarborgen, zal je voldoende tijd en ruimte krijgen om met volle aandacht en precisie te kunnen werken.

Waar ga je werken

Van Kralingen Exclusive Interiors is een sterk groeiend familiebedrijf, gevestigd in Noordwijkerhout. Opgericht in 2006 door Fabian van Kralingen heeft Exclusive Interiors in de loop der jaren naam gemaakt met zijn specialistische houtwerk, met name op het gebied van exclusieve interieurs en refit. Dankzij de hoogwaardige expertise en kwaliteit die Van Kralingen in huis heeft, zijn wij nu een van de meest toonaangevende interieur- en exterieurbouwers in de jachtbouw en werken wij nauw samen met de grote namen in de luxe jachtbouw. Met meer dan 20 specialisten en 1000m2 bedrijfsruimte hebben wij de mogelijkheid om grote projecten in-house te realiseren. De lijnen zijn bij ons kort en de betrokkenheid is erg hoog. Je komt in een hecht team van toegewijde vakmensen, waar een prettige werksfeer en een gevoel van saamhorigheid heerst.

Wij vragen

Je bent een echte vakman met ruime ervaring en een oog voor detail. Je streeft naar perfectie in je werk en hebt grote affiniteit met het specialistische timmerwerk en de jachtbouw. Je kunt (werk)tekeningen lezen en bent accuraat. Je draait graag in een team en vindt het leuk om afwisselend op de werkplaats en op locatie te werken. Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig. Om met jouw internationale collega’s te overleggen, kun je je in het Engels uitdrukken. Je wordt gedreven door jouw passie voor vakmanschap en houtbewerking. Je krijgt voldoening uit om in top van (jacht) interieurbouw te werken en voel je je trots om samen met het team elk project tot een succesvol einde te brengen.

Wij bieden 

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we jou een uitdagende functie met veelzijdigheid binnen een collegiale omgeving. Je kunt jouw vakmanschap toepassen en verder verfijnen door te werken aan de unieke interieurs van de mooiste (super)jachten ter wereld. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Wij werken volgens de CAO meubelindustrie en meubileringsbedrijven. Naast marktconform salaris kun je rekenen op uitstekende secundaire voorwaarden, mogelijkheden tot het volgen van aanvullende trainingen en cursussen, en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Leuk! Solliciteer dan direct door een beknopte motivatiebrief en jouw CV te sturen naar: hrm@vankralingenexclusive.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anna Belova, tel. +31 (0) 252 255 535.

In deze uitdagende en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het maken en uitwerken van productietekeningen. Je werkt in een wisselend team van engineers, werkvoorbereiders en tekenaars, direct onder de Manager Engineering. Voor deze functie zoeken wij een collega met een opleiding op MBO-niveau en minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie. Ruime ervaring met AutoCAD is een must. Ben jij een teamplayer, heb je hart voor de (jacht)bouw en heb je ruime kennis van de Engelse taal? Dan zie wij graag jouw cv met motivatie tegemoet.

Solliciteer direct!

Voor deze functie zoeken wij een organisatorische topper voor wie deadlines heilig zijn. Je weet als geen ander hoe je een complete projectplanning op de rit krijgt en je hebt oog voor detail. Je signaleert bijtijds verschuivingen in de planning en handelt hier direct en adequaat op. Je bent de schakel tussen de diverse afdelingen en disciplines, stuurt op belangrijke projectmijlpalen en hebt regelmatig meetings met de subcontractors en het projectteam over de voortgang en eventuele knelpunten. Heb jij een relevante HBO opleiding, minimaal 3 jaar ervaring en kennis van de jachtbouw? Heb jij een ruime beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Dan zien wij graag jouw cv en motivatie tegemoet.

Solliciteer direct!