Over ons

Over ons

Ons verhaal

Wat ooit begon uit liefde voor het vak, groeide uit tot een volwaardig en vakkundig interieurbouwbedrijf.

Van Kralingen Exclusive is opgericht in 2006 en heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd met haar gespecialiseerde houtbewerking, gespecialiseerd in exclusieve interieurs en refit projecten. Dankzij de hoogwaardige expertise en kwaliteit die Van Kralingen Exclusive te bieden heeft, zijn wij inmiddels een van de meest toonaangevende interieur- en exterieurbouwers in de luxe jachtbouw.

 In de loop der jaren heeft Van Kralingen Exclusive gewerkt aan enkele van de meest exclusieve jachtinterieurprojecten, waarbij altijd de hoogste kwaliteit is geleverd en alle contractuele budgetten zijn gerespecteerd. Van volledig op maat gemaakte interieurs tot gestandaardiseerde bemanningshutten en luxe designonderdelen; elk project wordt met precisie en toewijding behandeld.

Wij werken samen met de grootste scheepswerven ter wereld, en maken gebruik van de meest geavanceerde methoden, materialen en machines. Of u nu een nieuw luxe jachtinterieur wilt laten inrichten of uw bestaande jacht wilt renoveren, Van Kralingen Exclusive is de ultieme oplossing voor al uw productie- en installatiebehoeften. Wij bieden full-service jachtinterieur productie en een groot team van professionals dat klaar staat om aan al uw wensen te voldoen.

Puur vakmanschap

Ons team van bekwame ambachtslieden levert resultaten die werkelijk uniek zijn. Aandacht voor detail is fundamenteel in onze projecten. Of het nu gaat om een superjacht, tender of refit, wij passen dezelfde creatieve aanpak en nauwgezette aandacht voor detail toe op elk project dat wij ondernemen.

Constante innovatie en aanpassing aan de verfijnde en steeds evoluerende vraag van de markt zijn het geheim van ons succes geweest. Dankzij onze innovatieve systemen kunnen wij meer efficiëntie en functionaliteit bieden dan onze concurrenten.

Met meer dan 50 ervaren vakmensen en ambachtslieden die speciaal zijn opgeleid in alle methoden van interieurproductie en afwerking, ondersteund door een high-tech engineeringafdeling en een toegewijd managementteam, zet Van Kralingen Exclusive de meest creatieve jachtontwerpprojecten om in realiteit.

Refit & Renovatie

Elk jacht heeft van tijd tot tijd een refit en opknapbeurt nodig. Laat ons het verborgen potentieel van uw jacht naar boven halen. Of uw schip nu een luxe motorjacht, superjacht of gigayacht is, wij hebben de expertise en technologie om haar een tweede leven te geven.

Onze refitspecialisten zullen u adviseren en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden verkennen om uw jacht in haar oorspronkelijke pracht te herstellen of haar prestaties, kenmerken en uiterlijk uit te breiden en te verbeteren.
Welke werkzaamheden u ook wenst uit te voeren, u kunt op Van Kralingen Exclusive vertrouwen voor volledige ondersteuning en efficiënte uitvoering in de beste traditie van Nederlandse techniek en scheepsbouw.

Als het gaat om interieur, veiligheid en techniek aan boord, veranderen de eisen in de loop der jaren. Van Kralingen Exclusive voert refit projecten uit om uw jacht te laten voldoen aan al uw wensen en de normen van deze tijd. Wij zijn zeer ervaren in het uitvoeren van custom refit ontwerpen voor modificaties en uitbreidingen met een can-do houding en deskundig vakmanschap.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links