GESCHIEDENIS


“Ontstaan uit passie,
uitgegroeid tot professie”.

Opgericht in 2006 door Fabian van Kralingen heeft Exclusive Interiors in de loop der jaren naam gemaakt met zijn specialistische houtwerk, met name op het gebied van exclusieve interieurs en renovatieprojecten. Eind 2016 besloten wij een andere koers te gaan varen en ons te gaan richten op de exclusieve jachtbouw; met succes. Dankzij de hoogwaardige expertise en kwaliteit die Van Kralingen in huis heeft, zijn wij nu een van de meest toonaangevende interieur- en exterieurbouwers in de jachtbouw. Met 12 specialisten en 1000m2 bedrijfsruimte hebben wij de mogelijkheid om grote projecten in-house te realiseren.

TOEKOMST


Ons team bestaat uit een diverse groep van professionals met groot hart voor interieurbouw. Van de werkvloer tot aan het management wordt de passie voor houtbewerking en interieurbouw gedeeld waardoor wij keer op keer verwachtingen weten te overtreffen.

Wij dragen graag onze kennis en passie over op nieuwe generaties en verwelkomen dus ook regelmatig met veel plezier leerlingen en stagiairs.